Nytt kvinnenettverk starter opp i Hurum og Røyken

skrevet av Andre onsdag, 17 oktober 2018

Bli en del av et allerede etablert kvinnenettverk i Asker og Bærum når Kvinner i Buisness starter en avdeling i Hurum og Røyken.

Du inviteres til den offisielle åpningen tirsdag 23. oktober kl. 17:30 på Holmsbu Bad, som også eies og drives av en kvinnelig gründer.

Alle kvinnelige ledere og gründere i Nye Asker og omegn er velkommen!

Ordfører Monica Vee Bratlie fra Hurum Kommune vil være tilstede og offisielt åpne det nye nettverket. Det blir en presentasjon av Kvinner i Buisness Asker og Bærum ved leder Toril Flåskjær, samt lett servering, erfaringsforedrag, musikalsk innslag m.m. I tillegg blir det tid til mingling og til å være med på å sette agendaen for nettverket videre gjennom en workshop.

Vi har nå gleden av å presentere et godt tilbud for kvinnelige gründere og ledere som ønsker et nettverk hvor de kan utvikle seg, bygge relasjoner og skaffe nye kunder.

Vi er en aktiv del av Kvinner i Buisness som er godt etablert i Asker og Bærum, og har et tett samarbeid med næringsrådene i Nye Asker.

Alle kommende medlemmer vil dermed også kunne delta på arrangementer som skjer i Asker og Bærum til medlemspris. All informasjon om aktiviter, påmelding og priser finner du på www.kvinneribusiness.no  Følg oss også gjerne på Facebook!

Hjertelig velkommen!

Hurum Næringsråd
Øvre Skoledalen 12
3482 Tofte
Tlf: 32792014
Mob. 91838010
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Logo bunn 2