Velkommen til Frokostmøte 19.januar 2007

skrevet av Heidi Grundvig onsdag, 24 oktober 2012

Godt nytt år!

I samarbeid med Hurum kommune har vi gleden av å invitere til frokostmøte på Hurum Produkter, Åsveien, 3475 Sætre. Fredag 19. januar 2007. Vi starter møtet med god frokost klokken 8.00.

Agenda:
* Velkommen ved næringsrådleder Heidi Grundvig. Hurum Næringsråd er glad for å kunne presentere noen nye medlemsvirksomheter på årets første frokostmøte.

* Først ut er Askø Artist. Anne Hilde Askø startet førte mars 2006 som freelancer med fortaket Askø Artist. I disse dager er hun i full sving med vintereventyret "Snedronningen", som arangeres på Holm Gård 16. -17. og 18. februar 2007.

* Tofteloftet drives av Svein Bakken og Tiril b. Bjørkvold. Virksomheten er en nystartet selskap i Hurum. Inspirert av lokal industrikultur, natur og samfunn. Tofteloftet tilbyr forskjellige typer tjenester. Vi får høre mer om "Virketrykk" som er fotografier trykket på masseark fra Sødra Cell Tofte As.

* Hurum Rotary er også en nytt medlem av Hurum Næringsråd. årets styre i Hurum Rotary ønsker at inneværende års prosjekt skal være begynnelsen på et lokalt engasjement, rettet mot næringsliv i lokalsammfunnet. Vi får besøk av presidenten i foreningen, Rolv Skarstein, som vil fortelle oss om et spennende samarbeid mellom Hurum Rotery og Hurum Næringsråd.

* Nytt fra Hurum kommune.
Ordfører Roger Ryberg forteller oss om hva som "rører seg" i Hurum kommune om dagen.

Påmelding innen 17.januar 2007 til Hurum Næringsråd 911 24165.