Invitasjon til frokostmøte 11. mai

skrevet av Heidi Grundvig onsdag, 24 oktober 2012

Til alle våre medlemmer.


I samarbeid med Hurum kommune har vi gleden av å invitere til frokostmøte. Vi byr på gratis frokost og nyttig informasjon for deg og din virksomhet.
Sted: Holmsbu Bad & Fjordhotel
Tidspunkt: Fredag 11.mai 07, klokken 8.00
Varighet: Maks til klokken 9.30.
• Velkommen med ordfører Roger Ryberg.
• Vidergående skole for reiseliv er lokalisert i Hurum og skal stå ferdig august 2009. Når Hurum først skulle satse på ny videregående skole i Sætre, var det naturlig å ta utgangspunkt i Reiseliv. Dermed får vi Norges første offentlige skole med et slikt satsningsområde. Dette blir en enestående skole som vil sette Hurumhalvøya på kartet. Visjonen er å danne en reiselivsallianse mellom skolen og det lokale næringslivet. Vi får besøk av prosjektleder Thor Husby fra Interprosjekt as, som orienterer om prosess og videre framdrift.
• Prosjektleder inviterer til samarbeid med reiselivsaktører.
• Nytt fra Hurum kommune og Hurum Næringsråd

Vi håper at du har anledningen til å dele denne morgenstund med oss, og ønsker deg hjertelig velkommen. Av hensyn til matservering ber vi om din påmelding til Hurum Næringsråd 32 794922 / 911 24165.e –post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Siste frist for påmeldingen onsdag 9.mai 07.
Roger Ryberg Heidi Grundvig
Ordfører Daglig leder